Nieuwe eigen machine voor de Hongaarse Punt

Gespecialiseerd vakbedrijf, zo mag Bovenste Plank zeker genoemd worden, specialist in eiken houten vloeren en traprenovaties van eigen productie. Rowena en Gerard Kok, eigenaars van dit prachtige bedrijf, staan graag voor u klaar en bespreken graag uw wensen zodat u als klant een kwaliteits, eiken houten vloer of traprenovatie krijgt geleverd of gemonteerd. Bovenste Plank staat voor kwaliteit, hoogstaande natuurproducten met vakmanschap en prima service.

Vernieuwde website

Sinds afgelopen vrijdag 9 april is de website van de Bovenste Plank vernieuwd. De nieuwe website geeft nu veel meer inzicht over de producten die de Bovenste Plank produceert. Bovendien kunt u nu via de webshop onderhoudsproducten bestellen. Ook kunt u filmpjes bekijken over de productie van de planken. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen dan kunt u dit heel makkelijk via de website aanvragen.

Nieuwe Machine

De Bovenste Plank heeft een prachtige nieuwe machine gekocht. Met deze machine is het mogelijk om nog secuurder en mooiere patronen te produceren. Bijvoorbeeld het Hongaarse puntpatroon. Dit patroon heeft schuine kanten, nog strakker en super mooi. Met deze machine gaan we naar het absolute top niveau in duo patroon vloeren! Check het filmpje op de website.

Persoonlijke wensen

Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom bij de Bovenste Plank. Eigenaar Gerard Kok verteld dat zij graag adviseren en maatwerk bieden en in oplossingen denken. Zij staan garant voor een uniek kwaliteitsproduct dat voldoet aan de selectie eisen van het bedrijf waarbij de persoonlijk wensen van de klant bepalend zijn. Er is een uitgebreide keuze voor klanten zoals rustiek, moderne of klassieke uitstraling van het hout. Ook zijn er diverse bewerkingen mogelijk zoals schaven, fijn bezagen, schrapen, schuren, borstelen, roken en bleken of een combinatie van deze mogelijkheden. De bewerkte vloerdelen worden aansluitend in de olie gezet met een kleurtint naar keuze. Tevens is het mogelijk om uw vloer compleet af te ronden met passende plinten, zodat uw eiken vloer nog meer tot zijn recht zal komen.

Leggen van de vloer

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf uw nieuwe vloer te leggen. De Bovenste Plank levert de vloer totaal voorbereid bij u aan, op maat zodat u de montage van uw nieuwe vloer geheel zelfstandig en naar eigen inzicht kunt uitvoeren.

Traprenovaties

Naast de prachtige vloeren kunt u bij de Bovenste Plank zeker terecht voor deskundige traprenovaties. Vele mogelijkheden en naar de wensen van u als klant gemaakt. Bewerking, kleur, naar keuze bekleden, dit kan in zijn geheel of een gedeelte van uw trap voorzien van eiken houten delen, met of zonder stootborden. Eventueel compleet met trapleuning. U bent van harte welkom om de showroom te bezoeken aan de Nijverheidsweg. Maak een afspraak om de eigen productie van eikenhouten vloeren te zien.

Bovenste Plank
Nijverheidsweg 7A
in Wervershoof.
0228-724907
www.bovensteplank.nl
info@bovensteplank.nl

vrijblijvend advies nodig?

Vul hier je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan