De vloerenspecialist in Noord-Holland

Wij leveren vloeren in Wervershoof

Bovenste Plank is gespecialiseerd in het maken en leggen van vloeren. Vooral van eikenhout, maar voor alle overige vloeren kunt u ook bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis op het gebied van houten vloeren kunnen we u van het beste advies voorzien.

Wij hebben de productie van onze vloeren en trappen in eigen fabriek. Daardoor hebben we het hele proces in eigen hand. Van fabricage tot afgewerkte vloerdelen die compleet met olie zijn voorzien. We werken uitsluitend met de beste producten. De sterkste lijm, de juiste berkenonderlaag, het mooiste hout. Hierdoor zijn wij in staat de beste kwaliteit te leveren.

Wij kunnen onze vloeren leveren in heel Nederland, dus ook in Wervershoof. Neem contact met ons op als u meer vragen heeft over onze services en wat wij voor u kunnen betekenen.

onze specialismen in eikenhout

De mogelijkheden zijn eindeloos

Vele uitstralingen en type bewerkingen

Weinig of veel noesten
Met veel noesten in je eikenhouten vloer creëer je extra karakter. Wilt u een rustige uitstraling, dan zijn minder noesten gewenst.

Gerookt, geborsteld of geolied
Wij kunnen we de plank verouderen door de plank te roken of te borstelen. De meeste vloeren gaan bij ons geolied naar de klant. Hierdoor kunnen we de vloer in vele uitstralingen mogelijk maken. 

Bovenste Plank voert de benodigde bewerkingen, afwerkingen en behandelingen uit en bereidt de vloer voor, zodat deze klaar is voor montage bij u thuis.

Kom vrijblijvend bij ons langs in de showroom voor inspiratie!

Voorbeelden van uitstralingen

En zo zijn er nog veel meer combinaties en uitstralingen mogelijk.

Rustiek B, met noesten, onbehandeld.

Select, geen noesten, onbehandeld.

Rustiek A, met noesten, onbehandeld.

Onze eikenhouten vloeren zijn ook zeer geschikt voor vloerverwarming!

Levering + montage

Bij Bovenste Plank leveren we niet alleen de juiste vloer voor op uw vloerverwarming, maar kunt u ook terecht voor de vloerverwarming zelf. Bij het aanleggen van de vloerverwarming zijn er verschillende opties: een optie is het infrezen van de vloerverwarming. Een vloerverwarming infrezen kan vaak gerealiseerd worden in één dag.

Korte opwarmtijd, langer warm

Een ander voordeel is de snelle opwarmtijd van de vloer, de slangen liggen namelijk tegen het oppervlakte aan. Daarnaast blijft de ruimte langer warm met een eikenhouten vloer.

Waarom een eikenhouten vloer of traprenovatie bij Bovenste Plank?

We zijn gespecialiseerd in eikenhout. We produceren dit namelijk ook helemaal zelf! Made in Holland, West-Friesland!

U kunt gebruik maken van onze parketteurs, vakbekwame medewerkers in vast dienstverband met jarenlange ervaring.

Wij leveren de beste kwaliteit en geven een garantie van 10 jaar

We komen vrijblijvend bij u langs voor gespecificeerd advies en een offerte op maat.

Doordat wij het maken van de vloer helemaal in eigen hand hebben, bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

U kunt in de showroom te Wervershoof verschillende vloeren bekijken. Indien gewenst kunt u ook het proces van het vervaardigen van de plank bekijken in de werkplaats.

Wij hebben de inkoop van hout, montage én productie volledig in eigen handen

Bij Bovenste Plank werken wij voornamelijk met eikenhout. Dit is een hardhoutsoort en kent een aantal grote voordelen voor een houten vloer. Eikenhout is tevens een zeer stabiele houtsoort die na droging weinig werking heeft. Je hebt dus vrijwel geen last van krimping of uitzetting. Het is een duurzaam en sterk product.

De eikenhouten vloer wordt hoofdzakelijk gemaakt van Europees eikenhout en door ons zelf geselecteerd op kwaliteit en tekening. Om een constante kwaliteit te waarborgen, maken we onze houten vloerdelen zelf, met eigen machines. Doordat wij alles zelf doen, kunnen wij ook de beste producten kiezen om mee te werken. De sterkste lijm, de juiste berken onderlaag, het mooiste hout.

Onze fabriek

Ook kun je een kijkje nemen in onze productie. Bekijk hier alvast wat video’s van onze manier van produceren.

Video afspelen
Video afspelen

vrijblijvend advies nodig?

Vul hier je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan