Hongaarse punt & visgraat

Productie in eigen fabriek

het beste advies

beste kwaliteit producten

Van fabricage tot montage

Een rustieke look

In tegenstelling tot visgraat vloeren, hebben Hongaarse puntpatronen een symmetrische V-vorm, terwijl bij visgraat in de punt een duidelijke schakering te zien is. Dit geeft het Hongaarse punt patroon een hele rustieke look die de test, der tijd heeft doorstaan. Het patroon is sinds de 17e eeuw veel gebruikt in verschillende interieurs, maar tot op de dag van vandaag blijft het populair.

 

De mooiste eikenhouten vloeren, zelf door ons gemaakt en gelegd

Wij hebben de productie van onze vloeren en trappen in onze eigen fabriek. Daardoor hebben we het hele proces in eigen hand. Van fabricage tot afgewerkte vloerdelen die compleet met olie zijn voorzien. We werken uitsluitend met de beste producten. De sterkste lijm, de juiste berken onderlaag, het mooiste hout. Hierdoor zijn wij in staat de beste kwaliteit te leveren.

Video afspelen
vraag bij ons aan

Een vrijblijvende offerte

Bovenste Plank informeert u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten met een offerte die uitgaat van uw persoonlijke wensen. Overweegt u over te gaan tot de aanschaf van een eikenhouten vloer, het laten uitvoeren van een eiken traprenovatie of maakt u graag gebruik van één van onze andere diensten? Vraag dan een offerte aan. Vermeld graag uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u toch liever dat we bij u langs komen en u direct advies geven? Neem dan contact met ons via bovenstaand contactformulier.

Onze showroom

Neem een kijkje bij ons in de productie en showroom

Een indruk van patroon vloeren

Onze vloeren geschikt voor vloerverwarming!

Onze vloeren van eikenhout zijn uitermate geschikt voor op vloerverwarming. Bij Bovenste Plank leveren we niet alleen de juiste vloer voor op uw vloerverwarming, maar kunt u ook terecht voor de vloerverwarming zelf. Bij het aanleggen van de vloerverwarming zijn er verschillende opties: een optie is het infrezen van de vloerverwarming.  Een ander voordeel is de snelle opwarmtijd van de vloer, de slangen liggen namelijk tegen het oppervlakte aan. Een vloerverwarming infrezen kan vaak gerealiseerd worden in één dag.

 

Waarom een patroon vloer van de Bovenste plank?

In onze showroom kunt u de verschillende patroon vloeren komen bekijken; Hongaarse punt 45ºC en 60ºC, visgraat vloeren en planken vloeren. 

Daarbij kunt u een kijkje nemen in onze productie, die zit aansluitend aan onze showroom. 

Kortom, bij wijze van spreken kunt u zelf uw eigen patroon vloer uit kiezen.  

Andere producten...

vrijblijvend advies nodig?

Vul hier je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan