Portfolio

Hier zijn we trots op!

Hier laten we projecten tonen waar we trots op zijn! En natuurlijk ook om u een indruk te geven in de verschillende uitstralingen, mogelijkheden en type vloeren. Dit zijn slechts een aantal gerealiseerde projecten. Voor alle mogelijkheden qua vloeren kun je een kijkje nemen in onze webshop. Daarnaast hebben we ook een brochure gemaakt waarin nog veel meer wordt gepresenteerd. Wil je deze brochure thuis ontvangen? Dat kan! Vraag deze bij ons aan!

Project 1

Deze duo eiken visgraat vloer, zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Project 2

In dit project hebben we beneden een duo eiken visgraat vloer gelegd met een selecte uitstraling, boven hebben we een planken duo vloer gelegd, met een rustiekere uitstraling. 
Daarbij de eiken trap, en beide vloeren voorzien in de zelfde kleur olie, zodat er een mooie eenheid ontstaat. 

Project 3

De vloer voor de Mancave moest een stoere uitstraling hebben, met deze duo planken vloer met rustieke uitstraling is en robuuste kleur is dit goed gelukt. De trap heeft een selecte uitvoering, er zijn in de woning nog 2 trappen in dezelfde uitstraling. 
Dit moest meer eenheid hebben met de strakke en warme uitstraling van de eikenvisgraat vloer (zie project 6).

Project 4

Deze grote walvisgraat eiken duo vloer op vloerverwarming, geeft een ruimtelijke uitstraling aan de woning. 

Project 5

In dit project hadden we het eerste gedeelte van de vloer, al een aantal jaar terug gemonteerd. Daarna hebben ze de garage bij de woonkamer betrokken,  en hebben we de vloer t.h.v. de zwarte glazen wand aangeheeld (links). De gehele vloer hebben we geschuurd en geolied in andere kleur. Zodat alles een geheel is. 

Project 6

Voor deze woning is over de gehele begane grond een visgraat vloer gerealiseerd. Zowel in de eetkamer als in de woonkamer en zitkamer. Het is een prachtig geheel geworden.

Daarbij zitten in deze galerij ook foto’s van de visgraat vloer toen deze nog onbehandeld was.

Project 7

In dit project hebben we een rustiekere eiken visgraat vloer gemonteerd op vloerverwarming. Deze vloer geeft een mooie landelijke uitstraling aan de woning.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen en wil je misschien ook voor jouw eigen woning een mooie eikenhouten vloer? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we bij u langskomen voor een vrijblijvend advies en een offerte.

vrijblijvend advies nodig?

Vul hier je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan