Gerard Kok

Mijn naam is Gerard Kok, 41 jaar jong, trotse vader van drie prachtige kinderen en een onderweg, gelukkig getrouwd met mijn vrouw en zakelijke partner, Rowena. Samen staan we aan het roer van ons familiebedrijf, een droom die we samen hebben verwezenlijkt. Het vaderschap beschouw ik als een onverwacht geschenk, een zegen die mijn leven in vele opzichten heeft verrijkt. Zelfs de uitdagende start van ons oudste kind, Siemen, heeft ons als gezin dichter bij elkaar gebracht en mij diepere inzichten in liefde en veerkracht gegeven. Deze ervaringen hebben mij geleerd dat, net als een lotus die in het donker is geworteld en naar het licht groeit, er in de donkerste tijden altijd een lichtpuntje te vinden is. Dit patroon van zoeken naar het licht weerspiegelt mijn levensreis en wie ik ten diepste ben.

Positiviteit is een kernwaarde in mijn leven. Ik streef ernaar om altijd het beste in elke situatie te zien en te zoeken naar manieren om mezelf, anderen of de situatie te verbeteren. Mijn eigen levensreis, hoewel niet altijd gemakkelijk, heeft me waardevolle lessen geleerd over veerkracht, vastberadenheid, en het belang van geloof in je eigen kracht.

Mijn toewijding aan zelfontwikkeling omvat niet alleen een zoektocht naar persoonlijke en spirituele groei door filosofische en esoterische literatuur, maar strekt zich ook uit naar mijn fysieke gezondheid. Ik onderhoud mijn vitaliteit door wekelijks te tennissen, 2 tot 3 keer per week te fitnessen, en nauwgezet aandacht te besteden aan mijn voeding. Dit wordt allemaal ondersteund door een team van deskundigen, waaronder een manueel osteopathisch therapeut, een fysiotherapeut en een regressietherapeut. Ik ben gezegend met een kring van coaches en begeleiders die me helpen het beste uit mezelf te halen.

Mijn ondernemersgeest openbaarde zich al vroeg. De traditionele school kon mijn interesse niet vasthouden, maar ik was altijd gedreven om waarde te creëren. Dit leidde tot het opzetten van mijn eerste onderneming en uiteindelijk tot ons familiebedrijf in Wervershoof, waar passie en vakmanschap samenkomen in de productie en verkoop van onze producten.

Naast het runnen van ons bedrijf en het zorgen voor mijn gezin, ben ik ook bezig met het schrijven van een boek, getiteld “Hartslag van hoop”. Dit project is een persoonlijke uitdaging waar ik, naast mijn werk en twee opleidingen, dit jaar mee naar buiten wil treden. Rowena en ik hebben bovendien afgelopen jaren, tussen alle bedrijvigheden door, ons eigen huis gebouwd. Een testament van onze liefde, doorzettingsvermogen en het geloof in de kracht van dromen.

Ons verhaal is een van liefde, vrijhei veerkracht, ondernemerschap en een onophoudelijke drang naar zelfontwikkeling. We nodigen u uit om deel uit te maken van dit verhaal, een verhaal dat we hopen dat anderen inspireert om ook hun licht te vinden.

vrijblijvend advies nodig?

Vul hier je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk!

"*" geeft vereiste velden aan